Om livet på landet, vår familj & vårt hem. Och kanske lite annat...

fredag 4 november 2011

Lediga sköna fredag!

















Idag var vi lediga hela familjen- ♥ tillsammans ♥ ! Alice var feberfri så efter en mys frukost så styrde vi kosan mot PH´s Vetlanda. Vi uträttade en del ärenden som låtit vänta på sig. Som att vi behövde ett nytt dörrhandtag till vårt renoverade badrum. Det har tagit sin tid men utbudet i dom "vanliga" butikerna har varit minst sagt krasst men nu så har vi bockat av det från vår aldrig sinade -to do list! Sen fyndade jag lite fina lådor! :-) Lite choklad & kakor får nog rymmas i dom- mumma för själen på alla sätt. Även några små lyktljus som verkar super fick följa med hem. Annars har jag petat in vanliga värmeljus i lyktorna ute & resultatet har varierat. Men dessa tror jag på!

Sen kikade vi lite på syskonvagn & bil barnstolar idag... det är mycket nu. Såå.. är det någon som har en vagn el. stol att låna.....sälja..... oss så hör gärna av er!!! Maila till: mfrejd@swipnet.se

By the way så ska vi sälja vår superfina Emmaljunga dou vagn, knappt använd. Kommer lägga ut bild här på bloggen snarast.

Ha en underbar helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar